• Haberler
  • Gündem
  • Başkan Demirtaş, Polemik Yaparak Sendikalı Olmanın Gücünü Zayıflatmayın

Başkan Demirtaş, Polemik Yaparak Sendikalı Olmanın Gücünü Zayıflatmayın

Öz Sağlık Sen İl Başkanı Eyüp Kalkancı'nın Yardımlarda ayrımcılık yapılıyor söylemine tepki gösteren Öz Sağlık İş Sendikası Şube Başkanı İrfan Demirtaş, Öz Sağlık-İş asrın felaketinde üyesinin, milletinin, devletinin yanında olmayıp nerede olacaktı? dedi.

Öz Sağlık İş Sendikası Şube Başkanı İrfan Demirtaş, Öz Sağlık Sen İl Başkanı Eyüp Kalkancı’nın deprem yardımı açıklamasına tepki gösterdi.
 
Öz Sağlık-İş asrın felaketinde üyesinin, milletinin, devletinin yanında olmayıp nerede olacaktı? Diyen Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş, sendika olarak daha ilk günden; AFAD’a 2.5 milyon nakdi yardım, tüm deprem bölgelerine 3.5 milyon ayni yardım, depremzede üyelerimize 70 milyon nakdi yardım yaptık. Vefat eden her bir üyemizin varislerine 60 bin lira ferdi kaza sigortası tazminatı vb. yardımları harekete geçirdik. Öz Sağlık-İş bölgedeki 30 bin üyesinin kara gününde yanında oldu. Peki ya Öz Sağlık-Sen ne yaptı? bizler için en az kendi üyemiz kadar kıymetli toplam 362 üyesinin kaçının depremzede olduğu ile ilgili bir fikri var mı? Enerjimizi sağlık ve sosyal hizmet işçilerine harcıyoruz. Sendikamızın çatısı altında yer alan her bir üyemiz, onlar için sağladığımız tüm haklardan sonuna kadar faydalanacaktır. Dayanışma aidatı ödeyerek toplu iş sözleşmelerinden faydalanan sağlık ve sosyal hizmet işçisi istediği anda sendikamıza üye olup diğer hakların tamamını kazanabilir. Polemik yaparak sendikalı olmanın gücünü zayıflatmayın! Emin olun elinizi tutmuyoruz. Sizin kendi üyenize daha fazlasını yapabilmeniz için önünüzde hiçbir engel yok.” dedi.

Bakmadan Geçme