Başkan Alan'dan Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş'e Teşekkür Ziyareti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş'i ziyaret etti.

İlimize 2020 ve 2023 yıllarında yaşanan deprem sonrası Elazığ il Özel İdaresi Genel Sekreteri ve tüm kurum personelinin özverili çalışmalar ortaya koyduğunu ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Alan şunları söyledi:

“İlimiz, 24 Ocak 2020 ve 6 Şubat 2023 tarihlerinde hem şehir merkezinde hem de ilçe ve köylerimizde önemli kayıp ve yıkımlara sebep olan büyük depremler yaşadı. Bu süreçte diğer kamu kurumlarımız gibi İl Özel İdaremiz de yoğun gayret ve fedakârlık göstererek halkımızın mağduriyetlerinin kısa süre içerisinde giderilmesinde önemli katkılar sundular. Ben bu özverili çalışmalarından dolayı Genel Sekterimize Sayın Ali Şiş’in şahsında tüm kurum personeline teşekkür ediyorum.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ise deprem sonrası oluşan sorunların kısa süre içerisinde giderilmesinde kendilerine her zaman destek olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alan’a teşekkür eti.

Bakmadan Geçme