Başkan Adayı Septioğlu, Sosyal Belediyeciliği Bu Şehre Kazandıracağız 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerine devam ediyor. 

Malatya Caddesi ve Hilalkent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan adayı Septioğlu, Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle de bir araya geldi. İftar sonrası ziyaretlerine devam ederek şehrin sorunları ve çözüm yollarına ilişkin istişarelerde bulunan Başkan Adayı Septioğlu, başta kentsel dönüşüm olmak üzere şehrin ivedilikle çözüm bekleyen sorunlarının çözümüne yönelik yürütecekleri çalışmaları anlattı.

Sosyal belediyecilik çalışmalarının da önemine değinen başkan adayı Septioğlu, “Toplumda yardımlaşma dayanışma gereklidir. Ama bunu edeple, incitmeden yapmak lazım. Yeni dönemde inşallah Milli Görüş belediyeciliğiyle aziz şehrimize ve insanımıza hizmeti getireceğiz. Sosyal belediyecilik çalışmalarımızla insanımızın refahına katkı sağlayacağız. Gelir düzeyi düşük yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza refah kart ile destek olacağız. 

Başkan Adayı Septioğlu, Sosyal Belediyeciliği Bu Şehre Kazandıracağız 

Emekli aylığından başka geliri olmayan ve kirada oturan yaşlılarımıza kira desteği vereceğiz. Kuracağımız aşeviyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştıracağız. Üniversitede öğrenim gören ihtiyaç sahibi gençlerimize burs vereceğiz. Şehir dışında üniversite eğitimi alan gençlerimize ailelerini ziyaret etmeleri için yılda iki kez otobüs biletini biz vereceğiz. 

Yuva kuracak ama maddi sıkıntı yaşayan öksüz ve yetim kardeşlerimize 50 bin TL çeyiz desteği vereceğiz. Gelir düzeyi düşük ailelerimizin çocuklarına beslenme desteği vereceğiz. Kısaca edep çizgisinden şaşmadan, insanımızın ihtiyaçlarını önceleyerek hazırladığımız sosyal belediyecilik çalışmalarıyla bu şehrin kardeşlik ve dayanışma kültürünü yeniden hak ettiği düzeye taşıyacağız. 

Başkan Adayı Septioğlu, Sosyal Belediyeciliği Bu Şehre Kazandıracağız 

Bakmadan Geçme