Başkan Adayı Septioğlu'ndan Yoğun Seçim Ziyaretleri

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar’ı ziyaret ederek çalışanlar ve kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Adayı Septioğlu, esnaf ziyaretlerini de sürdürdü. Esnafları dinleyen Başkan Adayı Septioğlu, “Ülkemizde ekonomi açısında son derece kötü bir gidişat yaşanıyor. Belki üç dört defa devalüasyon yaşadık ama adı konmadı. Şimdi seçim süreci nedeniyle kötü gidişatı frenlemeye çalışıyorlar. Seçim sonrasını düşünmek bile istemiyoruz.” Dedi.

Güneykent Mahalle sakinleriyle de buluşan Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretlerinin her durağında vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. 31 Mart’ta zafere ulaşacaklarına inandıklarını, vatandaşların kendilerine gösterdiği teveccühün bunun bir göstergesi olduğunu belirten Başkan Adayı Septioğlu, “Hepiniz biliyorsunuz. Sayın Genel Başkanımızın katılımıyla sizlerle buluşacağımız mitingimiz ‘belirtilen alanın miting alanı olmadığı’ gerekçesiyle engellendi. Bizler de adım adım bu şehri gezmeye, sizlerin gönlünde yerimizi almaya devam ediyoruz. Takdir hemşehrilerimizindir. Hemşehrilerimiz gereken cevabı 31 Mart’ta sandıkta verecektir. Ve bizlerde sizlerden aldığımız güçle, Elazığ’ımızı ahlak temelleri üzerine inşa edilmiş milli görüş belediyeciliğiyle buluşturacağız.” dedi.

Başkan Adayı Septioğlu'ndan Yoğun Seçim Ziyaretleri
Başkan Adayı Septioğlu'ndan Yoğun Seçim Ziyaretleri
Başkan Adayı Septioğlu'ndan Yoğun Seçim Ziyaretleri

Bakmadan Geçme