Başkan Adayı Septioğlu, Elazığ'ı Karış Karış Geziyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Septioğlu: “94 ruhunun yaşatıldığı güçlü, dürüst, şeffaf ve ahlaklı bir yönetim anlayışını şehrimize kazandıracağız.” diye konuştu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarına Sanayi Mahallesi ve Balakgazi Caddesi ile esnafları ile devam etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Septioğlu, sorun ve çözümlerle ilgili istişarelerde bulundu.

Vatandaşların güçlü desteğinin yanlarında olduğunu ifade eden Başkan Adayı Septioğlu, “Ziyaretlerimizde hemşehrilerimiz ile olan buluşmalarımızda partimize gösterilen ilgi ve destek her geçen gün katlanarak artmaya devam ediyor. Vatandaşımız bir yandan ekonomik krizin sıkıntılarını yaşıyor. Bir yandan da ne yazık ki temel belediyecilik hizmetlerinden dahi mahrum kalıyor. İçme suyu problemimiz ortada, yollarımızın durumu ortada, bu şehir temel belediyecilik hizmeti noktasında ciddi sıkıntılar yaşıyor. İnşallah 31 Mart akşamı hep birlikte zafere ulaşarak, bu zaferi tüm hemşehrilerimiz ile birlikte yaşayacağız. Şehrimizin özlemle beklediği, 94 ruhunun yaşatıldığı güçlü, dürüst, şeffaf ve ahlaklı bir yönetim anlayışını şehrimize kazandıracağız.” Diye konuştu.

Başkan Adayı Septioğlu, Elazığ'ı Karış Karış Geziyor
Başkan Adayı Septioğlu, Elazığ'ı Karış Karış Geziyor

Bakmadan Geçme