Bağımsız Aday Prof.Dr. Bilal Çoban, Palu'da SKM Açılışı Gerçekleştirdi

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Palu'da seçim iletişim merkezinin açılışını yaptı.

Elazığ’ın bağımsız adaylar karşısındaki dik duruşunu vurgulayan bağımsız aday Çoban, iletişim merkezinde düzenlenen Karaçorlular etkinliğinde konuşma yaptı.

Elazığ Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Palu’da seçim iletişim merkezi açtı.

Palu koordinasyon merkezi başkanı Ahmet Uslu, açılık konuşması yaptı. Bağımsız aday Bilal Çoban’ın projelerinin Elazığ ve Palu için önemini belirtti.

‘’ Sayısız projelerinden kendisi bahsedecek lakin, bir tanesi bile, sadece devlet su işleri projesi bile, Elazığ’ın kurtulmasına, kalkınmasına vesile olacaktır. ‘’

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Palu’nun hak etmediği yerde olduğunu belirtirken, her yer yerde Palu’yu savunduğunu dile getirdi.

‘’Elazığ’ın siyasetinden Palu’yu çekersen, Elazığ’ın ticaretinden Palu,2yu çekersen, çökerse sistem yine de Palu bugüne kadar ihmal edilmiştir yine de Palu hakettiği yerde değildir. Çünkü bunu gördüm. Bağımsız milletvekili çıkarma duruşu Palu’ya aittir. Hangi siyasi dönemde olursa olsun Palu gereğini yapmıştır. Şehrin bağımsızlar karşısındaki dik duruşu, haksızlıklar karşısındaki dik duruşu sembol olmuştur. Bugün, bu duruşunuz bendedir. Bayrağı ben devralıyorum. Bugün Palu adına, bölge adına, ezilmişler adına, haksızlıklar karşısında diklenenler adına bayrak bende. Bu kardeşiniz, bu 5 milletvekilinin en iyisini yapar. Palu’dan söylüyorum, biz bu şehri de ülkeyi de parmağımızla yönetiriz. Eğer Palu’ya benden daha fazla gelen varsa gidin oyunuzu ona verin. Eğer bu Palu’nun sokaklarını benden daha iyi bilen varsa gidin oyunuzu ona verin. Eğer bu Palu’nun insanını benden daha iyi tanıyan tanımlayan varsa, buyurun oyunuzu ona verin. Dedi.

Öte yandan merkez seçim iletişim merkezinde Karaçorlu hemşerileriyle buluşan Bağımsız aday Çoban, Karaçor’un vekili olacak olmak, onurdur dedi.

‘’ şehrin en ücra yerlerinde, bağımsızlık ateşimizin har sesini kulakları patlarcasına dinleyen hemşerilerimiz var. Sanmayın ki Elazığ için iki kere kürsülere çıkıp popülist siyaset yapıp 5 sene çalışmış imajı vereceğim. Aşınız da bizim teminatımızdır, işiniz de. Şehrimizin problemleri kadar, hemşehrilerimizin problemleri de benim açımdan elzemdir. Allah bize şanlı zafer ile yardım ettiğinde, yetkiyle etki alanımızı genişletip, şehrin mutlu azınlığıyla değil, mutsuz çoğunluğuyla huzur ortamı yaratacağım. Daha yaşanabilir bir şehir için fiziki şartlar ne kadar önemliyse, beşeri durumlar da o kadar mukaddestir. 14 Mayıs, şehrimizin de, vatandaşımızın da makus talihini değiştirecektir. Dedi

Bağımsız Aday Prof.Dr. Bilal Çoban, Palu'da SKM Açılışı Gerçekleştirdi

Bakmadan Geçme