Elazığ Belediyesi'nden Anlamlı Kampanya: 'Bir Çocuğun Kahramanı Olur musun?'
Elazığ Belediyesi, sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
'Bir Çocuğun Kahramanı Olur musun?' sloganıyla başlatılan kampanya, hem atıl durumdaki bisikletlerin değerlendirilmesini hem de imknı kısıtlı çocukların hayallerine ulaşmasını amaçlıyor.
Kampanya kapsamında, vatandaşların evlerinde kullanılmayan ancak tamir edilebilir durumdaki bisikletler, Elazığ Belediyesi ekiplerince toplanarak bakım ve onarımdan geçirilecek. Ardından bu bisikletler, ihtiyaç sahibi çocuklara hediye edilecek.
Bir Bisiklet, Bin Hayal!
Kampanyayla birlikte yalnızca bisikletler değil, çocukların hayalleri de yeniden hayat bulacak. Geri dönüşüm bilincini artıran bu anlamlı proje sayesinde hem çevre korunacak hem de çocuklar bisiklet sahibi olarak daha aktif, sağlıklı ve mutlu bir yaşama adım atacak.
Katılım Çok Kolay: 153 Beyaz Masa Hattını Aramanız Yeterli
Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar, 153 Elazığ Belediyesi Beyaz Masa hattını arayarak kolaylıkla başvuru yapabilecek. Belediye ekipleri, bağışlanacak bisikletleri vatandaşların evlerinden teslim alarak gerekli bakım işlemlerini gerçekleştirecek.
Başkan Şerifoğulları: 'Bisiklet Pedallarıyla Mutluluğa Yol Alıyoruz'
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kampanyaya dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
'Çocuklarımızın sağlıklı ve dinamik bir yaşam sürmeleri için fiziksel aktivitelere yönelmeleri büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda Spor Köyü, Spor Yaşam Kompleksi ve Doğa Dostu Bisiklet Yolları gibi projeleri hayata geçirdik. Aynı zamanda yaz spor kurslarımızla çocuklarımızın aktif bir yaşam sürmelerine katkı sunuyoruz.'
'Sosyal dayanışmayı önceleyen bu özel kampanyamızla birlikte, fiziksel aktivitenin en eğlenceli yolu olan bisiklet kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Gönüllerini bu güzel projeye açan tüm vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum.'