EBEGEM'in Bilgisayarlı Muhasebe Kursu Tamamlandı: 53 Kursiyer Sertifika Aldı

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından düzenlenen ücretsiz bilgisayarlı muhasebe kursu başarıyla tamamlandı.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren EBEGEM, bireylerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.

53 Kursiyer, Uygulamalı Eğitimle Mesleki Beceri Kazandı

Bir ay süren eğitim programına katılan 53 kursiyer, muhasebe alanında temel bilgi ve beceriler edindi. Kurs boyunca katılımcılara, Türkiye'de yaygın olarak kullanılan LOGO GO muhasebe paket programı üzerinden uygulamalı eğitimler verildi.
Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere, düzenlenen törenle Katılım Belgeleri takdim edildi.

Karaaslan: 'Nitelikli Ara Eleman İhtiyacına Katkı Sağlıyoruz'

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan, eğitim programlarının yoğun ilgiyle devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

'Elazığ Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mesleki gelişimine katkı sunmak amacıyla düzenlediğimiz eğitim programlarımız yoğun bir ilgiyle devam ediyor. Bugün Bilgisayarlı Muhasebe kursumuzu başarıyla tamamlayan 53 kursiyerimize Katılım Belgelerini verdik.
İnanıyorum ki sağladığımız eğitim desteği, katılımcıların mesleki alanda ilerlemelerine ve iş dünyasının talebi olan nitelikli ara eleman ihtiyacının karşılanmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Sağladığı desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları'na teşekkür ediyoruz. Yeni eğitim programlarımızla hem istihdama katkı sağlamaya hem de bireylerin kariyer yolculuklarına destek olmaya devam edeceğiz.'

EBEGEM, Yeni Eğitimlerle Desteklerini Sürdürecek

EBEGEM bünyesinde düzenlenen kurslar; muhasebe, bilgisayar, iletişim, girişimcilik ve kişisel gelişim alanlarında ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunuluyor. Elazığ Belediyesi, önümüzdeki dönemde de istihdama katkı sağlayacak yeni eğitim programlarını hayata geçirmeyi hedefliyor.

Elazığ Haber 23

Bakmadan Geçme