ABEP-DER Gümrükçüoğlu İle Bir Araya Geldi

Aile Bünyesinde Ek Dersli Personeller Derneği (ABEP-DER) yöneticileri KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu ile bir araya geldi.

Aile Bünyesinde Ek Dersli Personeller Derneği (ABEP-DER) Başkan Yardımcıları Aslıhan Okutan ve Sena Gökdoğan, Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu ile bir araya geldiler. Gerçekleşen ziyarette ABEP-DER derneği faaliyetleri ve üye olan meslek elemanlarının karşılaştığı özlük ve mali haklar konuları detaylı bir şekilde ele alındı ve çözüm önerileri sunularak görüş alışverişinde bulunuldu. ABEP-DER Dernek Yöneticiler yıllardır vermiş oldukları mücadelede en çokta kadınların sosyal ve ekonomik durumlarına ilişkin mağduriyetlerini dile getirirek KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Gümrükçüoğlundan konunun Cumhurbaskanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmesi için ricada bulundular.

Gümrükçüoğlu,  bunun üzerine ABEP-DER yönetimine bu konuda yardımcı olacaklarını dile getirerek yapılan ziyaretten çok memnun olduklarını ve yakından takipçi olacaklarını ifade ettiler.

Elazığ Haber 23

Bakmadan Geçme