A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor

Elazığ'da eğitimin parlayan yıldızı A Kalem Kurs Merkezi büyümeye devam ediyor.

Elazığ Merkez Yeni Mahalle Muammer Çorbacıoğlu Sokaktaki adresinde yıllardır başarılı hizmetler veren A Kalem Kurs Merkezi, Bahçelievler mahallesinde yeni şube açtı. 

‘Gelecek Bizimle’ sloganıyla, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik Hızlı okula kursu, LGS hazırlık kursu, Mental aritmetik kursu ve Robotik kodlama kursu faaliyetlerini yürüten A Kalem Kurs Merkezi, Bahçelievler Şubesiyle eğitim kalitesine güç kazandırdı. 

Başarı odaklı eğitim anlayışıyla öğrencileri hayalleriyle buluşturmaya devam eden A Kalem Kurs Merkezi, Bahçelievler Şubesinde öğrenci kayıtlarına başladı. 

A Kalem Kurs Merkezinin etkili ve sonuç odaklı eğitimlerinden faydalanmak isteyenler Bahçelievler Mahallesi 161. Sokak No: 12 adresindeki Şube Merkezine giderek kayıtlarını yaptırabilirler. 

EĞİTİMDE A KALİTE

A Kalem Kurs Merkezleri Genel Müdürü Oya Alpdoğan, Bahçelievler Mahallesinde açtıkları 2. Şubenin eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. A Kalem Kurs Merkezi olarak öğrencilerin başarısı için eğitim alanında önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Alpdoğan, amaçlarının eğitim sektöründe fark oluşturmak olduğunu kaydetti. Alpdoğan, ilkokul ve ortaokul öğrencilerini ve ailelerini tanışmaya ve A Kalem Kurs Merkezi farkını yerinde görmeye davet etti.

A Kalem Kurs Merkezinin faaliyetlerine ilişkin bilgiler paylaşan Alpdoğan, “Merkezimizde Mental aritmetik kuralları, toplama ve çıkarma, çarpım tablosu egzersizleri, zihinden hızlı işlem becerisi, dikkat ve konsantrasyon eğitimleri veriyoruz. Bunun yanı sıra Hızlı Okuma Eğitimi ile okuma hızını 5 katına kadar çıkaran, paragrafları ve soruları anlayarak okumayı sağlayan, sınavlarda 40 dakikaya kadar zaman kazandıran hızlı okuma eğitimleri veriyoruz. 

Robotik Kodlama kursumuz ile sorun çözme ve algoritmik düşünme becerisi kazandıran, öğrencileri geleceğin dünyasına hazırlayan robotik kodlama eğitimleri düzenliyoruz. 

Ayrıca, LGS hazırlık sürecinde, alanında uzman kadromuzla; okul derslerine yardımcı ve sınava yönelik konu anlatımları, deneme sınavları, soru çözümleri sunuyoruz.” dedi. 

SOSYAL ETKİNLİKLER

A Kalem Kurs Merkezinin, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal etkenliklere de imza attığını belirten Alpdoğan, “Bu kapsamda, öğrenciler, ders dışında düzenlenen gezi, turnuva, sinema ve tiyatro etkinliklerine katılım sağlayarak; derslere ve sınavlara motivasyonlarını artırma, streslerini azaltma ve sosyalleşme fırsatı buluyorlar.” ifadelerini kullandı.

A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor
A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor

Bakmadan Geçme