Uğur Işılak Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Elazığlıları Coşturdu

Elazığ Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Uğur Işılak Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Elazığlıları Coşturdu

UĞUR IŞILAK ELAZIĞ'I COŞTURDU

Ünlü sanatçı Uğur Işılak, Elazığ Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Elazığ'da konser verdi. 

Elazığ Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen konserde sevenleriyle buluşan Uğur Işılak, seslendirdiği türkülerle alanı dolduran kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı.

Binlerce vatandaşın coşkuyla takip ettiği konsere Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ İl başkanı Şerafettin Yıldırım da katıldı.

Yaklaşık bir saat sahnede eserlerini seslendiren sevilen sanatçıya vatandaşlarda da eşlik etti. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR

Konsere yoğun ilgi gösteren Elazığ halkına ve etkinliği düzenleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür eden Sanatçı Uğur Işılak, "Rahmetin, mağfiretin ve ebedi kurtuluşun olduğu bir zaman dilimindeyiz.Mübarek bir aydayız. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Nasıl ki Ramazan'a kavuştuysak, Allah bizi mutlu, mesut, bahtiyar şekilde inşallah Bayrama da eriştirsin. 

Uzun bir aradan sonra tekrar Elazığ'a gelmek nasip oldu. Özellikle vesile olan Elazığ Belediyesine, Kıymetli Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'na kocaman bir alkış istiyorum. Hem bu nazik davetinden hem de Ramazan boyunca devam edecek bu muhteşem etkinliklerden dolayı. Aramızda AK Parti İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım bey misafir olarak bulunuyor.Hoş geldiler, sefalar getirdiler. İnşallah Ramazan'ın kıymetini bilenlerden, idrak edenlerden oluruz. Nereden geldiğimizi bilirsek, niçin var olduğumuzu bilirsek, nereye gitmemiz gerektiğini bilirsek aslında idrak için yeterli soruyu da, malzemeyi de biriktirmiş oluruz." diye konuştu. 

Konser sonunda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sanatçı Uğur Işıklak'a teşekkür ederek plaket verdi. 

Sanatçı Uğur Işılak, daha sonra sevenleriyle fotoğraf çektirdi.

Bakmadan Geçme