İl Özel İdaresinde Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Kurban Bayramı ve dokuz günlük tatilin ardından haftanın ilk iş günü İl Özel İdaresinde bayramlaşma programı ile başladı.

Kurum binasında yoğun katılımla gerçekleştirilen bayramlaşma programına Genel Sekreter Mehmet Sabuncu, Genel Sekreter Yardımcıları ve Birim Müdürleri, İşçi ve Memur Sendikalarının temsilcileri ve çalışanlar katıldı.

Bayramlaşma programında bir değerlendirme yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, “Hepinizin geçmiş Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Cenabı Allah bu bayramda yaptığınız tüm ibadetleri, etkinlikleri ve yardımları dergâhı izzetinde kabul eylesin. Bayramların birçok güzelliği ve etkisi vardır. Paylaşmak, birlikte olmak, barışmak bunlardan bazılarıdır. Bu yıl bayramdan önce ülkemizde oluşturulmak istenen bir kaos ve kriz ortamı nedeniyle herkeste bir karamsarlık hakimdi. Bayramın sükûneti ve sekineti bu sıkıntıları unutturdu. Bayramların Cenabı Allah’ın bir lütfu olarak insanları nasıl rahatlattığını, kaynaşmaya ve birlikteliğe dönüştüğünü bu bayramda daha yakından gördüm” dedi.

Büyük ülke olmanın, mazlumların ve mağdurların yanında olmanın ülkemize yakıştığını, bu liderlik durumu nedeniyle ülkemiz üzerinde hesaplar yapıldığını, bu bölgede son kalenin Türkiye olduğuna değinen Sabuncu, bu kaleyi düşürmek adına ekonomik oyunlar oynandığını, darbe teşebbüslerinin planlandığını, halkımızın bu oyunları ve krizleri ufak reflekslerle boşa çıkardığını sözlerine ekledi. Sabuncu sözlerini şöyle tamamladı, “Bu süreçte biz de kurum olarak bu oyunları boşa çıkarmak ve bozmak adına daha fazla çalışarak, özel idareyi güçlü kılarak, Türkiye’yi güçlü kılarak cevap vermek durumundayız. Ülkemizdeki sıkıntılara rağmen ilimizde yatırımlara devam eden kurumlardan biriyiz. Ülkemizi lider ülke yapmak adına Özel İdare olarak elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Bu düşüncelerle tekrar geçmiş bayramınızı kutluyorum” dedi.     

Bakmadan Geçme