İl Genel Meclis Başkanı Şerbet ve İl Genel Meclis Üyelerinden Özel İdare Ekiplerine Ziyaret

Elazığ İl genel meclis başkanı İbrahim Şerbet ve il genel meclis üyeleri özel idare ekiplerini ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet ve İl Genel Meclis Üyeleri, karla mücadele çalışmalarını yürüten Özel İdare ekiplerini ziyaret ederek, gerçekleştirdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Şehrin dört bir köşesinde karla mücadele çalışmalarını yürüten Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerinin gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalar hakkında bilgi almak ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla İl Genel Meclis Başkanı ve İl Genel Meclis Üyeleri ziyaretlerde bulundular.

Dün Baskil İlçesindeki Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerini ziyaret eden İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet ve İl Genel Meclis Üyeleri bugün de Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçesinde karla mücadele çalışmalarını yürüten Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerini ziyaret ettiler.

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İl Genel Meclis Üyeleri Atilla Pirinç, Ertuğrul Kar, Suphi Özay, Şemsettin Bal, Sultan Kaya, Kainat Bağbudar, Ali Karabulut, Ahmet Çiftçibaşı, Eyüp Çelik, Mahmut Okçuoğlu, İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü M.Can Çağlar, Makina İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürü Fuat Kazar, Ak Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat ve Ak Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir ile birlikte Karakoçan Başyurt, Kovancılar Bakımevi, Palu Bakımevlerini  birlikte ziyaret ederek çalışmaları yürüten ekiplerle değerlendirmelerde bulunup, kapalı olan köy yolları hakkında istişarelerde bulundular.

Heyet gerçekleştirilen karla mücadele çalışmalarını özveriyle yürüten Elazığ İl Özel İdaresi çalışanlarına gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

İl Genel Meclis Başkanı Şerbet ve İl Genel Meclis Üyelerinden Özel İdare Ekiplerine Ziyaret
İl Genel Meclis Başkanı Şerbet ve İl Genel Meclis Üyelerinden Özel İdare Ekiplerine Ziyaret

Bakmadan Geçme