Hizmet-İş'ten Bayram Boyunca Üyelerine Vefa Ziyareti
Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanlığı, Kurban Bayramı süresince ve bayram sonrası ilk mesai gününde üyelerini ziyaret ederek bayram sevincini sahada paylaştı.
Şube Başkanı Gökhan Arpa, yönetim kurulu üyeleri ve delege adaylarıyla birlikte Elazığ Belediyesi, EBUAŞ ve çeşitli birimlerde görev yapan çalışanlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.
Bayramda Görev Başındaki Emekçiler Unutulmadı
Arefe gününden başlayarak bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günlerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde; temizlik, ulaşım, park ve bahçeler, fen işleri, halk ekmek ve sosyal tesislerde görev yapan çalışanlarla bayramlaşma gerçekleştirildi.
Sendika yönetimi, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirebilmesi için görev başında bulunan emekçilere teşekkür etti.
İlk Mesai Gününde de Ziyaretler Sürdü
Bayram tatilinin ardından ilk mesai gününde de ziyaretlerine devam eden Hizmet-İş heyeti, Elazığ Belediyesi Merkez Hizmet Binası’nda çalışan üyelerle buluştu.
Çalışanların Kurban Bayramı’nı kutlayan sendika yöneticileri, görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyerek her zaman emekçinin yanında olduklarını vurguladı.
Başkan Arpa’dan Şerifoğulları’na Teşekkür
Ziyaretler sırasında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile de bir araya gelen Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Gökhan Arpa, çalışanlara verdiği desteklerden dolayı Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.
Arpa, toplu iş sözleşmesi süreçlerinde çalışanların haklarının korunması noktasında ortaya konulan desteğin önemli olduğunu belirterek, EBUAŞ çalışanlarının sendikal örgütlenme sürecine verilen katkıların da takdir edildiğini ifade etti.
“Yılın Her Gününde Üyelerimizin Yanındayız”
Bayram boyunca gerçekleştirilen ziyaretlerin sendika ile üyeler arasındaki güçlü bağın göstergesi olduğunu belirten Başkan Gökhan Arpa, şu ifadeleri kullandı:
“Bizler sadece toplu iş sözleşmesi dönemlerinde değil, yılın her gününde üyelerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Arefe gününden başlayarak bayramın her gününde ve ilk mesai gününde üyelerimizle bir araya geldik. Hizmet-İş ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.”
Emek ve Dayanışma Vurgusu
Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanlığı, bayram boyunca vatandaşlara hizmet ulaştırmak için görev yapan tüm çalışanlara teşekkür ederek, sağlıklı ve bereketli bir çalışma dönemi temennisinde bulundu.
Bakmadan Geçme



