• Haberler
  • Spor
  • Fırat Üniversitesi'nde Milli Heyecan Dev Ekrana Taşınıyor

Fırat Üniversitesi'nde Milli Heyecan Dev Ekrana Taşınıyor

Fırat Üniversitesi, A Milli Futbol Takımı'nın 2026 Dünya Kupası grup maçında Avustralya ile karşı karşıya geleceği mücadeleyi öğrenciler ve personelle birlikte dev ekranda izleyecek.

Milli Maç Coşkusu 50. Yıl Parkı’nda Yaşanacak

Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, A Milli Futbol Takımı’nın Avustralya ile oynayacağı karşılaşma 14 Haziran 2026 Pazar günü saat 07.00’de Fırat Üniversitesi 50. Yıl Parkı’nda (Kültür Park) dev ekrandan yayınlanacak.

Üniversite yönetimi tarafından organize edilen etkinlikte öğrenciler ve personel, milli heyecanı kampüs ortamında hep birlikte yaşayacak.

Fırat Üniversitesi'nde Milli Heyecan Dev Ekrana Taşınıyor

Katılımcılara Simit ve Çay İkramı Yapılacak

Etkinlik kapsamında maçı takip edecek öğrenci ve personele simit ve çay ikramında bulunulacak. Üniversite yönetimi, sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilecek organizasyonda katılımcılara keyifli bir maç atmosferi sunmayı hedefliyor.

Öğrenciler İçin Ücretsiz Servis Desteği

Öğrencilerin etkinlik alanına rahat ulaşabilmesi amacıyla saat 06.00’da çeşitli öğrenci yurtlarından ücretsiz servisler kaldırılacak.

Servislerin hareket edeceği yurtlar şöyle:

  • Şehit Fethi Sekin Kız Öğrenci Yurdu
  • Harput Kız Öğrenci Yurdu
  • Sare Ana Kız Öğrenci Yurdu
  • İzzet Paşa Kız Öğrenci Yurdu
  • Ömer Bilginoğlu Erkek Öğrenci Yurdu
  • Ahmet Kabaklı Erkek Öğrenci Yurdu
  • Fırat Erkek Öğrenci Yurdu

Tüm Öğrenciler ve Personel Davetli

Fırat Üniversitesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada, milli takım heyecanını birlikte yaşamak isteyen tüm öğrenciler ve üniversite personeli etkinliğe davet edilerek, vatandaşların 50. Yıl Parkı’nda buluşmaya davet edildiği belirtildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber 23 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!