MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve beraberindeki heyet Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi’yi ve ekibini ziyaret etti.
Genç Müsiad Elazığ şubesi geleneksel Bu Yaz Camii’deyiz Projesini Aksaray Mah. Yeni Camiide gerçekleştirdi
Müstakil Sanayici İş Adamları (MÜSİAD) Elazığ Şubesi Dost Meclisi Toplantıları'na bu hafta İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı Konuk Oldu.
Çıkan yasaya göre Elazığ,Malatya,Sivas ve Erzincan illerinin bulunduğu kategoride anılması Tekstil Sanayisinin gelişmesine engel olmuştur.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Geleneksel olarak düzenlediği, Dost Meclisi Toplantısına KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa konuk oldu.
MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, Bankasının faiz indiriminin ülke ekonomisi adına sevindirici bir durum olduğunu söyledi.
Son 4 yıldır Doğu Anadolu Bölgesinde yapılan sınavların Elazığ'ında içinde bulunduğu illerle beraber Malatya'ya bağlanması hem maddi hem de manevi kayıplara sebep olurken akıllarda da acaba Elazığ'da ''Güvenlik problemi mi var ?'' diye soru işareti bıraktı.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Mehmet Özeren TBMM den Geçerek Yasalaşan Firma Borçlarının Yapılandırılması ile alakalı açıklamada bulundu.
MÜSİAD Elazığ şubesinin Geleneksel Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ve STK Platformu Dönem Başkanı Prof. Dr. Kenan Peker oldu.
MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın KOBİ ve işletmelere yönelik açıkladığı destek paketine ilişkin yazılı bir değerlendirmede bulundu.
MÜSİAD 2019 yılı Mayıs ayı SAMEKS verilerini açıkladı. Buna göre; mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış SAMEKS Bileşik Endeksi, bir önceki aya göre 1,8 puan azalarak 41,9 değerine geriledi.
MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, "Paketin, milli tekno-ekonomi politikasını belirlemede önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz" dedi.
MÜSİAD Elazığ'ın Geleneksel Olarak Düzenlediği Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu TKDK Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz konuk oldu.
Elazığ MÜSİAD’ Dan Uyuşturucu İle Mücadeleye Tam Destek
MÜSİAD Elazığ Şubesini ziyaret eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, Türkiye'nin başarısının illerden geçtiğini belirterek, Elazığ ne kadar başarılı olursa, Türkiye'nin o kadar başarılı olacağını söyledi.
AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Tolga Ağar ve Metin Bulut iş adamlarıyla bir araya geldi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi'nin yeni başkanı Mehmet Özeren oldu.
Elazığ'da Genç MÜSİAD üyeleri, ihtiyaç sahiplerine kuru gıda paketi ve yakıt desteğinde bulundu.
Endüstriyel Türk kenevir tohumu üretimi konusunda çiftçilerin bilgilendirilerek teşvik edilmesi gerektiğini belirten MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun,Elazığ'da da kenevir enstitüsü kurulması gerektiğini söyledi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, MÜSİAD Aralık ayı SAMEKS verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Genç MÜSİAD Elazığ Başkanlığı seçimleri yapıldı.
Elazığ’da iş adamlarına vizyoner liderlik eğitimi verilmeye başlandı.
Türkiye'nin büyük bir pazarı olduğunu belirten MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, ülkenin içinden geçtiği dengelenme sürecine karşın, 2019 yılında da pozitif büyüme performansının sürdürüleceğine inandıklarını söyledi.
Türkiye'nin ekonomik yol haritası ile ilgili değerlendirmede bulunan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun;" Ülkemizde uzun bir süredir tüketim, üretimden fazladır.
MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun,MÜSİAD'ın zamanla kazandığı iş yapma tecrübelerini KOBİ yapıları ile paylaşıp yeni iş modelleri geliştirdiğini söyledi.
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) ve MÜSİAD Elazığ Şubesi arasında iş adamlarına yönelik olarak “Vizyoner Liderlik Eğitimi” protokolü imzalandı.
Genç MÜSİAD Elazığ Başkanı Ahmet Demir, 6’ncısı düzenlenecek olan Türkiye’nin ve Dünyanın her tarafından genç girişimci ve işadamlarının katılacağı Uluslararası Genç İşadamları Kongresine Elazığlı genç iş adamlarını davet etti.
Meselelerinin Türkiye diyerek yol çıktıklarını aktaran MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, Elazığlı iş adamlarını MÜSİAD EXPO Fuarına davet etti.
ÖTV ve KDV indiriminin bazı sektörlerde yaşanan durgunluğa hareketlilik getireceğini belirten MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, piyasaların rahatlayacağını söyledi.
MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, üniversite öğrencilerine iş adamlarının ve iş dünyasının gençlerden beklentilerini anlattı.