Hava sıcaklığının eksilerde seyrettiği Elazığ'da kırağı, ağaçları kar yağmış gibi beyaza bürüdü.
Elazığ'da meteorolojinin uyarısının ardından sağanak yağış etkili oldu. Bazı yollar adeta nehre dönerken vatandaşlar atlayarak geçti.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Malatya, Elazığ, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için zirai don uyarısı yaptı.
Elazığ'da sağanak yağış etkili olurken meteoroloji sel, su baskınları ve ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı vatandaşları uyardı.
Elazığ'ın komşu illeri başta olmak üzere tüm Doğu Anadolu bölgesine kar yağarken bir Elazığ'a yağmadı.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ'da 3 Ocak tarihinde havanın nasıl olacağını açıkladı.
Elazığ'da meteorolojinin uyarısını yaptığı kuvvetli rüzgar ve fırtına kısa süreli etkili oldu. Kuvvetli rüzgar ile toz bulutları oluşurken, bazı ağaçların dalları kırıldı.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli'de belirli aralıklarla yağış beklendiğini, yüksek kesimlerde yağışların karla karışık yağmur şeklinde görüleceğini bildirdi.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Bingöl, Adıyaman ve Tunceli'de hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4 ile 6 derece üzerinde devam edeceğini bildirdi.
Elazığ'ın yüksek rakımlı belirli bölgelerinde bugün sabah saatlerinde kısa süreli kar yağışı etkili oldu.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Bingöl ve Tunceli için gök gürültülü yağış uyarısı yaptı.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de lokal olmak üzere sağanak yağış beklendiğini bildirdi.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de sıcaklığın mevsim normallerine düşeceği ve kuvvetli rüzgarın eseceğini bildirdi.
Meteorolojinin dün uyardığı sıcak hava dalgası Elazığ'da etkili olurken, termometreler 47 dereceyi gösterdi.
Geçen ay metrekare başına 55 kilogram yağış alan Elazığ'da 81 yılın Haziran ayı yağış rekoru kırıldı.
Meteoroloji'nin dünden itibaren uyardığı sıcak hava dalgası Elazığ'da etkili olmaya başladı.
Elazığ'da adeta gök delinmiş durumda, sağanak yağış ile birlikte başlayan dolu yağışı Elazığ'da adeta hayatı durma noktasına getirdi.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Tunceli ile Bingöl'de sağanak yağış beklendiğini bildirdi.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ile Bingöl'de kısa süreli kuvvetli sağanak ve dolu yağışı olabileceğini bildirerek dikkatli olunmasını istedi.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ile Bingöl'de yağış ve kuvvetli rüzgar beklendiğini bildirerek uyarıda bulundu.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de bayram süresince havanın nasıl olacağı bilgisini verdi.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için saatte 60 kilometre hızı bulabilecek kuvvetli rüzgar ile toz taşınımı uyarısı yaptı.
Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli'nin bağlı olduğu Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, 20 yılın en yağışlı 4 ayının yaşandığını, ortalamanın yüzde 25-30'un üzerinde yağış alındığını bildirdi.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman,Tunceli ve Bingöl için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.Yağışların 3 gün belirli aralıklarla etkili olacağı aktarıldı.
Elazığ'da öğleden sonra etkili olan kuvvetli sağanak yağış yarım saatte bir çok yolu göle çevirirken, su birikintisi bir cadde trafiğe kapatıldı.
Meteoroloji'den dünden itibaren uyardığı kuvvetli sağanak Elazığ'da etkili olmaya başladı.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de yağmur, karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar yağışı beklendiğini bildirerek zirai don uyarısı yaptı.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman için yağmur, Tunceli ve Bingöl'de ise karla karışık yağmur beklendiğini bildirdi.
Elazığ'da dün geceden itibaren etkili olan yağış sonrası karayolunun bir kısmı ile tarla su altında kaldı.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bingöl ve Elazığ'ın doğusu için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.