İnsanın, özünü keşfetmeye, kişiliğini inşa etmeye yönelik en büyük eylemi eğitimdir. Eğitimin başaktörü öğretmen, insanlığın kadim ve vazgeçilmez mesleklerinden biri de öğretmenliktir.
Memur Sen İl Başkanı İbrahim Bahşi Açıklanan Memur Maaş Zammının Beklentilerimizin Çok Altında dedi.
Memur Sen Elazığ Şubesi, Doğu Türkistan ve Mısır'da olan zulümleri kınadı.
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Barış Pınarı Harekatını her türlü desteklemeyi sürdüreceklerini belirtti.
Elazığ'da teröre lanet yürüyüşünde bir araya gelen vatandaşlar terörü lanetledi.
Memur-Sen ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da bir araya gelerek 'Emeğe Saygı Adalete Davet' çağrısı yaptı.
Memur Sen 81 ilde Emeğe Kıymet, Adalete Davet temasıyla basın açıklamaları düzenleme kararı aldı.
Memur-Sen Elazığ İl Başkanı İbrahim Bahşi, hükümetin zam teklifi ile ilgili açıklamada bulunarak beklentilerin altında kaldığını aktardı.
Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı Yayınladı
Memur-Sen Elazığ İl Başkanı İbrahim Bahşi yeniden seçilerek güven tazeledi.
Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, 2018-2019 yılı eğitim öğretim yılıyla ilgili değerlendirmede bulunup, taleplerini dile getirdi.
Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde camiye yapılan silahlı saldırıyı kınayan Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Yeni Zelanda'da Müslümanlara yapılan silahlı saldırının insanlığa sıkılmış bir kurşun olduğunu söyledi.
Elazığ'da Doğu Türkistan'daki Çin zulmü, Doğu Türkistan Milli Meclis Başkanı Seyit Tümtürk'ün katıldığı mitingle protesto edildi.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Belediye ve Memur-Sen Elazığ Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi” kapsamında Çubukbey Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.
Elazığ Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim Bir – Sen işbirliğiyle fikir ve düşünce adamı merhum Mehmet Akif İnan adına düzenlenen ‘Şiir Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Memur - Sen kurucu Genel Başkanı merhum ‘Mehmet Akif İnan’ anısına düzenlenen Şiir Yarışması’nda dereceye girenler, törenle ödüllerini alacak.
Medical Park Elazığ Hastanesi ile Memur-Sen Elazığ Şubesi arasından sağlık protokolü imzalandı.
Değişim ve gelişimde sözde değil özde olmaya devam edeceklerini belirten Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, iyi günde kötü günde eğitim çalışanlarının yanında olduklarını söyledi.