İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş insanı Yüksel Ercan, Sivrice ilçesinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi.
Pazar günü il kongresini gerçekleştirecek olan İyi Parti, ilçe gezilerine devam ediyor.
İYİ Parti Millletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Kovancılar İlçesi’nde temaslarda bulundu. İlçe esnafını gezen Ercan, partisinin ve kendisinin projelerini anlattı.
İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Partisinin Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve parti yönetiminden isimlerle Hürriyet Caddesi üzerindeki iş yerlerini ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi( CHP) 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan, Elazığ temasları kapsamında Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler’i ziyaret etti.
İYİ Parti Karakoçan ve Palu İlçe Kongreleri gerçekleşti. İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı, iş insanı Yüksel Ercan, İYİ Parti’nin tek başına iktidar yürüyüşünü gerçekleştirdiğini söyledi.
2013 yılından itibaren İngiltere'de ikamet eden Elazığlı Zait Özdoğan, e-Devlet'ine baktığında haberi olmadan bir siyasi partinin aktif üyesi yapıldığını gördü.
İyi Parti Milletvekili aday adayı ve iş insanı Yüksel Ercan, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulan TOKİ tarafından hayata geçirilecek “ilk evim ilk işyerim” projesinde Elazığ’ın yer almamasının büyük bir eksiklik olduğunu ifade etti.
İYİ Parti Elazığ il teşkilatı esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinledi.
Geçmişte MHP’de siyaset yapan, son yıllarda İyi Parti Elazığ İl teşkilatının oluşmasında etkin rol üstlenen Av. Veysel Esen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanlığına atandı.
Otomobil sektöründe faaliyet gösteren iş insanı ve İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, son dönemlerde yaşanan ölümlü trafik kazalarının sebebine dikkat çekti.
Elazığlı iş insanı ve İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yüksel ERCAN, Kanal Fırat’ta yayınlanan Furkan Dilaver'in sunduğu Son Baskı Programında Elazığ ve ülke gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
İş insanı ve İyi Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, ilimizin sorunları ve bunların çözümü ile ilgili hazırladığı dosyayı takdim etmek üzere İyi Parti Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleriyle görüştü.
Elazığlı İş İnsanı ve İYİ Parti Elazığ milletvekili Aday Adayı Yüksel ERCAN, mazot fiyatları ve girdi maliyetlerindeki artış nedeniyle çiftçilerin üretim yapamaz duruma geldiğini belirterek, bu durumun hem vatandaşa, hem ülke ekonomisine olumsuz yansımaya devam edeceğini söyledi.
İş insanı ve İyi Parti Milletvekili, aday adayı Yüksel Ercan, Ak Parti ve Ortağı tarafından meclise getirilen yeni seçim sistemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Elazığlı iş insanı ve İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, kısa süre önce kurulan Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ne (ELMİYAD) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Elazığ 1. Amatör B Grubunda mücadele eden Sanayi Sitespor grubunda liderliğini sürdürüyor.
İş insanı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Genel Başkan Meral Akşener’in Bingöl ve Elazığ’da hakla buluşma programları ve ziyaretlerinin oldukça yoğun, verimli ve partilerinin halkın umudu olma yolunda yükselişini devam ettirdiğini göstermesi açısından başarılı olduğunu kaydetti.
İyi Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül, okulların açılması birlikte öğrencilerin okullarına dönmesi mutluluk verici olduğunu ifade ederek öğrencilerin pandemi sürecinde yaşadığı eğitim eksiklerinin mutlaka giderilmesi gerektiğini söyledi.
İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, ilçe gezilerini sürdürüyor.
İyi Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.
Elazığ haber: İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı, Elazığlı saygın iş insanı Yüksel Ercan, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELİYGAD) ziyaret etti.
İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı, Elazığlı saygın iş insanı Yüksel Ercan, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELİYGAD) ziyaret etti.
Millet İttifakı olarak seçime giren ancak kazanamayan Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, hem İYİ Parti hem de CHP tabanından gerekli desteği göremediklerini söyledi.
31 Mart Yerel Seçimlerinin sonuçlanması ile birlikte Elazığ Belediyesi Meclis üyeleri belli oldu.
İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Doruk Gök yazılı bir açıklama yaparak, Millet İttifakı Adayı Ali Şekerdağ’ın yerel seçimlerde yarışı kazanması adına ellerinden gelen tüm gayreti sarf edeceklerini belirtti.
Göreve geldikleri zaman Elazığlılara özledikleri tabloyu armağan etmek istediklerini belirten Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, Ben söz vermiyorum ama inşallah üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız dedi.
Bu yola çıkmadan önce, sıkmadıkları el, çalmadıkları kapının kalmayacağını anımsatan Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, Nasip olursa bu ziyaretlerimizi sonuna kadar devam ettirip, bu işi başaracağımıza inanıyorum dedi.
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da İYİ Parti adayını destekleyelim önerisinde bulunduğu partisinin genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nunda gündemine aldığı öğrenildi. .
Elazığ’da, İYİ Parti Kurucu Üyesi Mustafa Gül ve Yüksel İstişare Kurulu Üyesi Ferruh Bostancı olmak üzere 5 kişi partiden istifa ettiğini açıkladı.