Elazığ'da 4008 TÜBİTAK projesi çerçevesinde özel bireylere yönelik hazırlanan 'Bilimin En Özel Hali' projesi hayata geçirildi.
Elazığ'da bir okulda yapılan deprem tatbikatı gerçeği aratmadı. Öğrenciler tatbikatı meraklı gözlerle pür dikkat izledi.
Elazığ'da bir dernek tarafından yapımı tamamlanan ilkokulun açılışı, düzenlenen programla gerçekleşti.
Elazığ'da öğretmen ve öğrenciler korona virüs salgınıyla birlikte okulda hijyen malzemeleri üreterek 1,5 yılda toplam 2 milyon 997 bin 665 lira ciroya ulaştı.
Elazığ'da İlköğretim Haftası, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremden sonra ağır hasar gördüğü için yıkılan köy okulunun yerine yapılacak olan 8 derslikli okulun temeli atıldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atatürk İlkokulunda çeşitli etkinlik ve projeler ile kutlandı.
Çubukbey Anadolu Lisesinin kurucusu olduğu "Why don't we keep in touch" isimli uluslararası eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi aldı.
Elazığ'da yürütülen 'Beyaz Bayrak' ve ' Beslenme Dostu Okul' programları kapsamında sertifika töreni düzenlendi.
Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bilgi veren Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, 'Elazığ'da bu yıl 324 derslik açmayı planlıyoruz ve Sağlık Bakanlığı izin vermesi halinde hastaneyi de eğitim ve öğretime dönüştürmüş olacağız' dedi.
Elazığ'da evde eğitim alan 7 yaşındaki birinci sınıf öğrencisi, serebral palsi (SP) hastası Buğrahan Özçelik, ilk karne heyecanını yaşadı.
Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 2018-2019 eğitim-öğretim yılını tamamlayan 124 bin 378 öğrenci karnesini aldı.
Elazığ'da yapılan 1. Matematik Olimpiyatlarında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Elazığ'ın Keban ilçesinde 'Minik Kalplerden Büyük Yüreklere' projesi kapsamında etkinlik yapıldı.
Elazığ'da Bir Bilenle Bilge Nesil projesi kapsamında hem ödül töreni yapıldı hem de öğrencilere konferans verildi.
Elazığ'da unutulmaya yüz tutmuş halı dokuma sanatı, 20 kadının katılımıyla ilmik ilmik canlanıyor.
Elazığ'da öğrencilerin üniversiteler hakkında bilgi sahibi olması için Üniversite Tanıtım Günleri düzenledi.
Aydın'da yapılan Okul Sporları Türkiye Şampiyonasını kazanarak büyük bir başarıya imza atan Elazığ Kara Karakaya Spor Lisesi Takımı şehre gelişinde coşkuyla karşılandı.
Kuşadasındaki final maçında Konya Spor Lisesini penaltı vuruşlarıyla mağlup eden Kaya Karakaya Spor Lisesi Türkiye Şampiyonu oldu.
Elazığ'da evde eğitim alan ve en büyük hayali arkadaşlarıyla derse girip, oyunlar oynamak olan Serabral Palsi (SP) hastası 7 yaşındaki Buğrahan Özçelik'in hayali gerçek oldu.
Elazığ'da bir okulda eğitim gören özel ve otizimli çocuklar konaklama, seyahat hizmeti, mobilya, iç dekorasyon, el sanatları, nakış ve yiyecek içecek hizmetleri atölyelerinde meslek öğrenerek hayata atılıp, iş sahibi oluyor.
Elazığ'da özel çocukların hayata hazırlanması için kurulan Uygulama Evinde günlük yaşamda işlerine yarayacak her türlü eğitim veriliyor.
Elazığ Belediyesi Eğitim - öğretim faaliyetlerine verdiği desteği sürdürüyor.
Elazığ'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Elazığ Valiliğinden yapılan açıklama ile okulların bugün öğleden sonra tatil edildiği açıklandı.
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde fırtına nedeniyle okullar bugün öğleden sonra tatil edildi.
Elazığ'ın LGS ‘de Türkiye genelinde 9'uncı sıraya yükseldiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, ilk 10 içerisindeki yeri korumak için çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.
Elazığ'da İmam Hatip Liseleri Arası Genç Muhafızlar Hafızlık yarışması gerçekleştirildi.
Elazığ’da öğrencilerin katılımıyla "O Ses Harput" müzik yarışması düzenlendi.
TEÇ SEN Elazığ Şubesi MEB Görevde yükselme sınavında verdiği eğitimde eğitime katkı sunanlara plaket verdi.
Elazığ'da ilkokul müdürleri ile 2023 Eğitim Vizyonu değerlendirme toplantısı yapıldı.