Elazığ İl Özel İdaresi Bir Köyün Daha İçme Suyu Sorununu Çözdü

Elazığ İl Özel İdaresi Kovancılar ilçesine bağlı İğdeli Köyü'nün kronik hale gelem içme suyu sorununu drenaj çalışması ile çözerek köyü sağlıklı içme suyuna kavuşturdu.

İğdeli Köyü Muhtarı Doğan, yapılan çalışma ile yıllardır devam eden içme suyu sorunumuzu çözüme kavuşturulduğunu belirterek Elazığ İl Özel İdaresine teşekkür etti.

Elazığ İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri içme suyu çalışmaları kapsamında Kovancılar İlçesine bağlı İğdeli Köyü’nde gerçekleştirdiği çalışmalarla yıllardır kangren haline gelen içme suyu sorununu çözüme kavuşturdu.Gerçekleştirilen çalışma ile daha önce içme suyu yetersiz olan İğdeli Köyü yeterli düzeyde sağlıklı içme suyuna kavuşmuş oldu.

İĞDELİ KÖYÜ MUHTARI DOĞAN: VALİMİZE VE İL ÖZEL İDARESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İğdeli Köyü Muhtarı Mehmet Baba Doğan, gerçekleştirilen çalışma ile köyün yıllardır çözüm bekleyen içme suyu sorununun çözüldüğünü vurgulayarak, “Köyümüzde içme suyu yetersizliğinden dolayı İl Özel idaresi vasıtasıyla köyümüze tankerle içme suyu taşıyorduk yaptığımız çalışmalarla 4-5 farklı yerden su çıkartarak biriktirip depomuza ulaştırırdık. Yapılan çalışmanın tamamlanmasıyla sağlıklı içme suyunu köyümüze kavuşturduk. Artık içme suyu ihtiyacımızı rahat bir şekilde karşılıyoruz. Köyümüze yapılan çalışmalarda emeği gecen Sayın Valimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize ve İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığ İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, vatandaşların sağlıklı içme suyuna erişmesine yönelik çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiği  belirtilerek; “Şehrimizde tüm yerleşim yerlerinin yaşam standartlarının yükseltilmesi için büyük bir gayretle çalışmaktayız. Bu çalışmalar kapsamında bir yandan yol ve alt yapı çalışmaları bir yandan da içme suyu ve tarımsal sulama çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Su hayattır düşüncesi ile halkımızın sağlıklı içme suyuna kavuşturulmasına yönelik çalışmalar ise yatırım programında özel bir yer almaktadır. Bazı yerleşim yerlerinin konumlarından kaynaklı olarak kronik hale gelen su sorunu ise güneş enerji sistemli içme suyu tesisleri inşa ederek çözüme kavuşturmaktayız. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile vatandaşlarımız sağlıklı içme suyuna kavuşmaktadırlar.“  açıklamasına yer verildi.

Elazığ İl Özel İdaresi Bir Köyün Daha İçme Suyu Sorununu Çözdü
Elazığ İl Özel İdaresi Bir Köyün Daha İçme Suyu Sorununu Çözdü
Elazığ İl Özel İdaresi Bir Köyün Daha İçme Suyu Sorununu Çözdü
Elazığ İl Özel İdaresi Bir Köyün Daha İçme Suyu Sorununu Çözdü

Bakmadan Geçme