Elazığ Ekonomi Platformu Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Süleyman Kamaç ve Platform Üyesi EMOSDER Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül İle birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Süleyman Kamaç ve Platform Üyesi EMOSDER Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül İle birlikte TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanlığı Görevine seçilen Ahmet Özbay’ı ve Platform Üyesi Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Albayrak’ı ziyaret ettiler.

Elazığ Ekonomi Platformu heyeti ilk olarak TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Özbay ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Ahmet Özbay ise bizlere hayırlı olsun ziyaretimize gelen Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Süleyman Kamaç’a  bizlere göstermiş oldukları ilgi alaka ve nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. TÜMSİAD olarak Elazığ Ekonomi Platformu üyesiyiz.Biz Tüm Sanayiciler ve İş adamları Derneği olarak başkanımızın yanındayız. Başkanımızla birlikte beraber elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Elazığ’ın ticaretinin ve sanayisinin gelişimi için hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde hayırlı hizmetlerde bulunacağız” dedi.

Elazığ Ekonomi Platformu heyeti daha Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Albayrak’ı ziyaret ederek sektörde yaşanan sıkıntıları ve çözüm önerileri hakkında Başkan Albayrak’dan bilgiler aldılar.

Emlakçılık sektörüne itibar kazandırmayı hedeflediklerini dile getiren Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Albayrak, kayıt dışı çalışanların azaltılması açısından yönetmeliğin büyük önem taşıdığını kaydeden Albayrak, ”Koltuğunun Altında ajanda alan herkes emlak danışmanlığı yapıyor.Kayıt dışı çalışanların sektörden temizlenmesini istiyoruz dedi.Konut kredisi faizlerinin yüksek olması nedeniyle emlak sektörünün durgunluk yaşadığını söyledi. Albayrak, daha önce konut satışlarında yapılan kampanyaları hatırlatarak, faiz oranlarını düşürecek konut kampanyası çağrısı yaptı.

Güney Çevre Yolunda imara açılan yerlerin alt yapılarının yapılıp yeni konut alanlarının buralarda oluşturulmasının sağlanmasını ve imara açılacak yerlerin olduğundan bahseden Albayrak, bu yerler imara açılırsa konut fiyatlarında bir nebzede olsa düşeceğini ifade ederek biz Elazığ Emlakçılar Derneği olarak Elazığ Ekonomi Platformu üyesiyiz inşallah bu sorunları birlikte çözüm bulacağız dedi.

Bakmadan Geçme