Elazığ'da Sakal-ı Şerif ve Hırka-i Şerif Ziyarete Açılıyor
Elazığ'da Hazreti Ali Camii'nde Sakal-ı Şerif ve Hırka-i Şerif Cuma namazının ardından vatandaşların ziyaretine açılacak.
Elazığ’da Hazreti Ali Camii’nde Sakal-ı Şerif ve Hırka-i Şerif vatandaşların ziyaretine açılacak. Cuma namazının ardından başlayacak ziyaretler saat 15.00’e kadar devam edecek.
Kutsal Emanetler Hazreti Ali Camii’nde Ziyarete Açılacak
Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen program kapsamında, Sakal-ı Şerif ve Hırka-i Şerif yarın vatandaşların ziyaretine sunulacak.
Ziyaret programı, Hazreti Ali Camii’nde gerçekleştirilecek.
Ziyaretler Cuma Namazının Ardından Başlayacak
Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan camide, kutsal emanetler Cuma namazının ardındanziyarete açılacak. Vatandaşların ziyaretleri saat 15.00’e kadar devam edecek.
Program kapsamında vatandaşların Sakal-ı Şerif ve Hırka-i Şerif’i ziyaret ederek manevi bir atmosferi paylaşmaları hedefleniyor. Hazreti Ali Camii’nde gerçekleştirilecek programa yoğun katılım bekleniyor.
Bakmadan Geçme

