• Haberler
  • Gündem
  • Elazığ'da Gıyabi Cenaze Namazı ve Basın Açıklaması Düzenlenecek

Elazığ'da Gıyabi Cenaze Namazı ve Basın Açıklaması Düzenlenecek

Kahramanmaraş'ta hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için Elazığ'da gıyabi cenaze namazı kılınacak, ardından ortak basın açıklaması yapılacak.

Haberin Özeti

  • Eğitim-Bir-Sen, Kahramanmaraş'ta hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için Elazığ'da anma programı düzenleyecek.
  • Program kapsamında 17 Nisan Cuma günü İzzetpaşa Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılınacak.
  • Namaz sonrası 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda sendikaların katılımıyla ortak basın açıklaması yapılacak.

Kahramanmaraş’ta hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için Elazığ’da Eğitim-Bir-Sen tarafından gıyabi cenaze namazı kılınacak, ardından basın açıklaması yapılacak.

Eğitim Camiası Tek Yürek Oluyor

Eğitim-Bir-Sen öncülüğünde düzenlenecek programla, Kahramanmaraş’ta yaşanan saldırıda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler Elazığ’da dualarla anılacak.

Elazığ'da Gıyabi Cenaze Namazı ve Basın Açıklaması Düzenlenecek
İzzetpaşa Camii’nde Gıyabi Cenaze Namazı

Program kapsamında 17 Nisan Cuma günü, Cuma namazının ardından İzzetpaşa Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılınacak.

Vatandaşların yoğun katılım göstermesi beklenen programda, hayatını kaybedenler için dualar edilecek.

Ortak Basın Açıklaması Yapılacak

Cenaze namazının ardından sendikaların katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı (PTT Meydanı)’nda basın açıklaması gerçekleştirilecek.

Açıklamada, eğitimde güvenlik ve yaşanan olaylara ilişkin mesajların verilmesi bekleniyor.

Katılım Çağrısı

Eğitim-Bir-Sen yetkilileri, tüm vatandaşları programa davet ederek birlik ve dayanışma çağrısında bulundu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber 23 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!