• Haberler
  • Gündem
  • Elazığ'da Engelliler Haftası'na Özel Duygu Dolu Program

Elazığ'da Engelliler Haftası'na Özel Duygu Dolu Program

Elazığ Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında 'Çanakkale ve Vatan Sevgisi' temasıyla özel bir program düzenlendi. Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitim gören özel gereksinimli bireylerin hazırladığı gösteriler, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Özel Gereksinimli Bireylerden Anlamlı Gösteriler

Elazığ Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, özel gereksinimli bireyler, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Program kapsamında sahne alan özel gereksinimli bireyler, hazırladıkları gösterilerle hem yeteneklerini sergiledi hem de salonda duygu dolu anlar yaşattı.

Elazığ'da Engelliler Haftası'na Özel Duygu Dolu Program

“Çanakkale ve Vatan Sevgisi” Teması İşlendi

Etkinlikte;

  • “Kınalı Eller Siper Ardında” adlı tiyatro gösterisi,
  • “7 Bölge Tek Vatan” isimli yöresel dans gösterisi,
  • “Bayrakla Yükselen Sesler” başlıklı müzik dinletisi

sahnelendi.

Gösteriler sırasında salonda zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, izleyiciler performansları uzun süre alkışladı.

Elazığ'da Engelliler Haftası'na Özel Duygu Dolu Program

El Emeği Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Program öncesinde ise Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinin hazırladığı el işi ürünlerden oluşan sergi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Özel gereksinimli bireylerin büyük emekle hazırladığı ürünler katılımcılardan tam not aldı.

Elazığ'da Engelliler Haftası'na Özel Duygu Dolu Program

Başkan Şerifoğulları’ndan Destek Mesajı

Program boyunca özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle yakından ilgilenen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, engelli bireylerin sosyal yaşamda daha aktif yer alabilmesi için çalışmaların sürdürüleceği yönünde mesaj verdiği belirtildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber 23 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!