Elazığ Belediyesinden Camilere Anlamlı Hizmet

Elazığ Belediyesi şehir merkezinde bulunan cami halılarının periyodik temizliğini sürdürüyor.

Ekipler cami halılarını yıkama işlemini büyük titizlikle gerçekleştirirken cami cemaati ise böylesi anlamlı bir çalışma dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkürlerini ilettiler.

 Şehir merkezinin yanı sıra belirli bir program dahilinde ilçe ve beldelerde bulunan camilerde de aynı çalışmayı yürüten belediye ekipleri modern cihazlar yardımıyla cami halılarını yıkayarak tam bir hijyen sağlarken, lavabolar, abdest alma yerleri de buharlı araçlarla adeta ışıl ışıl bir görüntüye kavuşuyor.  İhtiyaç doğrultusunda cami çevrelerinde çevre düzenleme ve temizlik çalışması da yürüten ekipler, cemaat ve mahalle sakinlerinden büyük takdir topluyor.

“Hamdolsun Bugünleri De Gördük”

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirten Nurullah Camii ve Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hacı Karakaya; “ Camimizin alanı 2 bin metrekareden fazla ve 3 binin üzerinde cemaatimiz var. Halılarımız yıkanınca sevindik. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Başkanımız Mücahit Yanılmaz başta olmak üzere bütün emeği geçen herkese personellere teşekkür ediyorum. Hamdolsun bugünleri de gördük daha önce böyle bir şey yoktu. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz göreve geldikten sonra camilerimiz yıkanıyor temiz oluyor” şeklinde konuştu.

Nurullah Camii cemaati ise yaptıkları açıklamalarda şunları ifade ettiler.

“Bildiğim kadarıyla Elazığ'ın ve ilçelerin bütün camilerinin halıları dönüşümlü olarak yıkanıyor. Bu büyük bir hizmettir, Elâzığ Belediyemizin temizlik konusunda bayağı çalışmaları var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Bir diğer vatandaş ise “Camimizin temizliği her sene düzenli olarak yapılıyor. Camilere ve şehrimize yaptığı hizmetlerden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme