Elazığ Baskilliler Derneğinden Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

Elazığ Baskilliler Derneği Yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi odasına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Baskilliler Derneği'nin daha önce gündeme getirdiği "Elazığ-Baskil Şire Pazarı" kurulması noktasında gerçekleştirilen ziyarette Ticaret odası başkanı İdris ALAN'a talepler iletilerek, konuyla ilgili dosya sunuldu. 

Elazığ Baskilliler Derneği Başkanı Aygün ÇAM konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi ; Geçen hafta gündeme getirdiğimiz ve Baskil ilçemizin en sorunlarından biri olan Şire pazarı kurulması noktasında talebimiz ile ilgili olarak Ticaret ve Sanayi odamıza yönetim kurulumuz ile birlikte ziyaret gerçekleştirdik. Bu anlamda oluşturduğumuz çalışma konusu ile ilgili dosyamızı Ticaret ve Sanayi odası başkanımız sayın İdris Alan'a ilettik. İdris başkanımız bu anlamda konuya büyük ilgi gösterdi. Ben en kısa sürede sonuç alacağımızı düşünüyorum hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ticaret ve sanayi odası başkanımız sayın İdris Alan'a teşekkürlerimi sunuyorum.

Elazığ'Baskilliler Derneği Başkan vekili Ahmet Özden ÖZEN ise konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi; 

Bugün hem şehrimiz hem de ilçemiz adına çok önemli bir toplantı gerçekleştirdik. İnşallah en kısa sürede Kayısı Şire Pazarı ve Kayısı Ticaret merkezi ilimizde kurulur diye temenni ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Elazığ Baskilliler Derneğinden Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

Bakmadan Geçme