Belediyenin Düzenlediği Kültür Sanat Turları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi'nin şehrin tarihi, turistik ve görülmeye değer tabiat güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlediği turlar devam ediyor.

Kültür ve Şehir Turları kapsamında şehrin tarihi güzelliklerini görmek ve yaşadıkları şehri tanımak için Meden ilçesinden gelen misafirler Elazığ Belediyesi’ne ait özel ve konforlu araçlar ile Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı, Kültür Park, Harput, Çöpten Enerji üretim Tesisi, Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi’ni ziyaret ettiler.

Gezi turlarına katılan Madenli hemşehrilerimiz şunları ifade ettiler; “Bugün Elâzığ Belediyemizin desteği ile Harput, ELBÜS garajını ve Fethi Sekin Mesire Alanı’nı gezdik. Gezi turumuz Hayvan Hastanesi, Çöpten Enerji Üretim Tesisi ve Cip Mesire Alanı ile devam etti. Bu etkinliği yapmamızda ki amaç Madenlilerin bölgesini daha yakından tanıması ve buna göre kendi özel yaşamlarında hem dışarıya tanıtmaları hem de bazı girişimlerde bulunmalarıdır. Böylesi bir güzel organizasyonda bizleri Elazığ'da ağladıkları için başta Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz olmak üzere bütün ekibine çok teşekkür ediyoruz.”

Bakmadan Geçme