Başkan Adayı Şekerdağ, Duyulan Güven ve Gösterilen İlgiye Teşekkür Ediyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Ali Şekerdağ adaylığı konusunda basın açıklaması yaptı.

Başkan Adayı Ali Şekerdağ Basın Açıklmasında şu bilgileri verdi. ''05 Ekim 2022 tarihinde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli Başkanı Sayın Asilhan Arslan ile birlikte iş dünyamız ve Odamızın mevcut çok kıymetli yönetim kadrolarının katılımı ile düzenlemiş olduğumuz Basın Toplantısında adaylık sürecimizi başlatmış ve iş dünyamızı bilgilendirmiştik.

Yapılan toplantının ardından iş dünyamızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, Odamızın geçmiş dönemlerde yönetim organlarında görev almış çok değerli iş insanlarımızın ve Odamız üyelerinin çok yoğun bir teveccühü ile karşılaştık. Ben öncelikle bizlere duyulan bu güven ve gösterilen ilgi için şahsım ve birlikte yola çıktığımız tüm arkadaşlarımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Toplantıda ifade ettiğim gibi, makamların geçici önemli olanın hem temsil edilen kitleye hem de şehre genel anlamda değer katma olduğunun altını çizmiştim. Sayın Başkanımız Asilhan Arslan bu hizmet döneminde hem iş dünyamıza hem de ilimize değer katmış ve Odamızın çok değerli tarihine not düşen bir başarı hikayesi yazmıştır. Ancak tüm iş dünyamızı ve bizleri derinden üzen bir hastalık sorunu ile karşı karşıya kalan değerli Başkanımız yeni dönem için Oda Başkanlığına aday olmayacağını açıklamıştır. Sayın Başkanımız yaptığı açıklamada Oda’nı bu hizmet dönemindeki çalışmalarını ve devam eden projelerini iş dünyasına emanet ederek çok değerli bir sorumluluğu da yine iş dünyasına emanet etmiştir. İş dünyamız bu çağrıya sessiz kalmayarak düzenlemiş olduğumuz Basın Toplantısındaki ortak adaylığımızın ardından çok büyük bir teveccühle hizmette kesintiye tahammül olmadığını verdiği destek ile ortaya koymuştur.

İş dünyamızın bu sağduyulu duruşu Odamız adına çok değerlidir. 2020 yılı depremi ve ardından tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinin tüm olumsuzlukları iş dünyamız üzerindeki etkisini gösterirken bu kritik eşikte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası gibi iş dünyasının çatı kuruluşunun karanlık bir döneme girmesi ve elde edilen kazanımların bir anda heba edilmesi ne iş dünyası ne de bu Aziz şehrin kaldırabileceği bir yüktür.

Böylesine hassas ve kırılgan bir geçiş döneminde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası gibi iş dünyasının çatı örgütünün ehil ellerde ve iyi yönetilmesi hususunda iş dünyamız tarihi bir sorumlulukla kararlılığını göstermektedir.

“Taşına Toprağına Kurban Olduğumuz” bu Aziz şehir için, bizlerde inisiyatif alarak 138 yıllık mazimize yakışır bir hizmet dönemini şehrimize ve iş dünyamıza yaşatma adına her sektörümüzün en iyi şekilde temsil edilmesi adına istişare kanalını açık tutarak tüm yönetim kadrolarımızı en hassas şekilde sonlandırma gayretindeyiz.

 “Kişi var makamla değer bulur, kişi var varlığıyla makama değer katar” Bizler Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası gibi toplum nazarında hep saygın ve kanaat önderi bir kuruma değer katma adına bu bayrak ve hizmet yarışına talibiz. Çok değerli iş dünyası temsilcilerimizin de bu kıymetli ayrımı önemsemeleri şehrimiz adına çok önemlidir.

Ben bu vesile ile, öncelikle Sayın Başkanımız Asilhan Arslan’a Yüce Allah (c.c)’tan acil şifalar diliyor, 12 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerimizin iş dünyamız ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum.'' dedi.

Bakmadan Geçme