Asilhan Arslan, Şehrimize Yakışır Bir Organizasyon Oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası işbirliğinde, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda davetli ve iş dünyasının katılımı ile gerçekleştirildi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası işbirliğinde, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda davetli ve iş dünyasının katılımı ile gerçekleştirilen “Elazığ Ekonomisine Değer Katanlar” programının Elazığ’a yakışır şekilde üst düzey bir etkinlik olarak yapıldığını  belirten Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, tüm katılımcılara ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti…

TÜM KATILIMCILAR VE İŞ DÜNYAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ…

“Elazığ Ekonomisine Değer Katanlar” Programını değerlendiren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, organizasyon için Elazığ TSO’nun uzun bir süreden beri hazırlık yaptığını, çok sayıda etkinliğin program kapsamında davetliler, protokol üyeleri, STK ve Kurum temsilcileri ile iş dünyasının yoğun katılımı ile gerçekleştirildiğini söyledi.

Başkan Arslan Elazığ’a yakışır bir organizasyon yapıldığını belirterek, “Öncelikle Programımızı katılımlarıyla onurlandıran Sayın Valimiz Dr. Ömer Toraman’a, Sayın 25. Dönem TBMM Başkanımız ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Cemil Çiçek’e, Sayın Vekillerimiz Metin Bulut, Zülfü Demirbağ ve Gürsel Erol Beylere, Sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na, Elazığ Cumhuriyet Başsavcımız Ömer Karişit’e, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sayın Fahrettin Göktaş’a, TOBB Genel Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na, KGF Başkanımız Sayın Erdoğan Özegen’e, eski Vekilimiz Sayın Tahir Öztürk’e, eski Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Selmanoğlu’na, TOBB Yönetim Kurulu Üyelerimize, çevre illerden teşrif eden TSO ve Borsa Başkanlarımıza, Yerel Yönetim Temsilcilerimize, Siyasi Partilerimizin çok değerli yöneticilerine, Sivil Toplum Kuruluşları ve Kurumlarımızın Yöneticilerine, iş dünyamızın çok değerli temsilcilerine, medyamıza ve tüm katılımcılara öncelikle vermiş oldukları destekler nedeniyle Odamız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Odamızın öncülüğünde ilimize kısa sürede kazandırılan çok ortaklı girişimlere rolmodel olacak Elerji A.Ş.’nin açılışı, Bölgesel Dış Ticaret Projemizin Bölge Odalarıyla imzalanan protokolü, Ataoğuz Yemeklerimizin Sergisi, Çoğrafi İşaretli Ürünlerimizin Sergisi, bu hizmet dönemimizin değerlendirilmesi ve resmi istatistiklerle belirlenen ödül kategorilerinde yer alan üyelerimizin plaketle ödüllendirildiği organizasyonumuz çok yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiştir. Bir günlük programa sığdırdığımız tüm etkinliklerin her birinin altında çok büyük bir emek ve uzun yıllara dayanan hazırlıklar söz konusudur.

Oda Üyelerinizin ticaretinin devamlılığı, şehrimizin sosyo kültürel kalkınma ve gelişmesi, kaynakların ekonomiye kazandırılması ve kurumsal yapıların ihdas edilerek kurumlararası işbirliklerinin kalıcı şekilde bir kültüre dönüştürülmesi anlamında 2018/2022 Oda hizmet dönemimiz bütüncül bir yaklaşımla hiçbir alanı ihmal etmeden geniş bir perspektifle hazırlamış olduğu Stratejik Planı adım adım hayata geçirmiştir. Bu planın lansmanı şeklindeki programımız hem protokol üyelerimiz hem de TOBB şahitliğinde Üyelerimizin ve tüm kamuoyunun bilgisine takdim edilmiştir. Program sonrası başta üyelerimiz olmak üzere toplumun çok geniş bir kesiminden bizleri onurlandıran geri bildirimler alınmıştır. Program öncesi ve program sonrası medyamız da konunun hassasiyetine duyarlılık göstererek hem yorumlar hem de haberleriyle omuz vermiştir. Ben bu vesile ile tüm Medya kuruluşlarımızı ve çalışanlarını da özel olarak bir kez daha kutluyor ve teşekkür ediyorum.

1884 yılından beri toplum içerisinde hep kanaat önderi konumunda olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamız tarihine yakışır ve unutulmaz bir organizasyonu hep birlikte gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, Odamız Yönetim Organlarına, tüm emek veren kurumlarımıza, Profesyonellerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Asilhan Arslan, Şehrimize Yakışır Bir Organizasyon Oldu
Asilhan Arslan, Şehrimize Yakışır Bir Organizasyon Oldu

Bakmadan Geçme