Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Nazırlı, Elazığ'ın Geleceğini Birlikte İnşa Edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti'nin Elazığ'da yapmış olduğu birçok yatırımın, Elazığ'ın geleceğini inşa etme iddialarının teminatını oluşturduğunu söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmalarını Elazığ'ın her karışında sürdürmeye devam ediyor. Nazırlı, aynı zamanda şehrin taleplerini Ankaraya'da ileterek çözümü için takipçi oluyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, Kuyumcular Çarşısı esnafı ile bir araya gelen Nazırlı, burada yaptığı açıklamada Elazığ'a yapılan hizmetlerin, şehrin geleceğini inşa etme iddialarının teminatını oluşturduğunu söyledi. 

Aynı zamanda Toog'un Elazığ'a gelişi konusuna da değinen Nazırlı, şu açıklamayı yaptı: "Sevgili gençler, değerli Elazığlı hemşehrilerim, bizim hep bahsettiğimiz bir hakikat var ki o da Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, AK Parti'nin Türkiye'yi 100 yılda yapılamayan nice hayallerle buluşturması ve yine gelecek yüzyılda Türkiye’mizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarabilecek altyapı ve planlamayı şimdiden oluşturmuş olmasıdır.
Genç kardeşlerim, sizinle buluştuğumuz bu aziz şehrin her karışına yansıyan heyecanı rahatlıkla hissedebiliyoruz. Bu azim, heyecan ve kararlılığınız inanıyorum ki Türkiye Yüzyılı'nın inşasının temeli olacaktır. Bizler çok şükür ki verilen ve yerine getirilen binlerce sözün mimarı olan bir hareketin parçasıyız. Elazığ'da çok şiddetli bir felaket yaşanmasına karşın yapılan 25 bin konut ile şehrin kısa sürede yeniden ayağa kaldırılması, verilen teşviklerle OSB'de binlerce vatandaşımızın istihdama erişmesi, köprüleri, tünelleri, şehir hastanesi ve stadyum ile nice yatırımların vatandaşla buluşmasında büyük emeği, katkısı olan Cumhurbaşkanımızın iradesi sayesinde bugün biz hemşehrilerimizin karşısına başımız dimdik çıkabiliyoruz. Bizler, afaki vaatlerin, tutulmayacak sözlerin, duyguları istismar edecek yalanların çok şükür ki bir parçası olmadık, olmayacağız. Geçmişte yaptıklarımız, bugün Elazığ'ın geleceğini inşa etme iddiamızın en büyük teminatıdır.
Değerli Elazığlı hemşehrilerim, açıklamamı sizlere geçen günlerde ilettiğim güzel bir müjde ile bitirmek istiyorum. Bildiğiniz üzere Elazığlı genç kardeşlerimin bana ilettiği güzel bir talebi ben de İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'ya iletmiştim. Kısa bir sürede bu talebimiz yerine getirildi. İnşallah bu haftasonu yerli arabamız Togg'un Elazığ'daki ilk sahiplerine teslimatı yapılacak ve akıllı cihazımız Elazığ'da da yolların tozunu almış olacak. Bu gururu bizlere yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve talebimizi kırmayarak süreci hızlandıran İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya teşekkürlerimi iletiyorum."

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Nazırlı, Elazığ'ın Geleceğini Birlikte İnşa Edeceğiz
Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Nazırlı, Elazığ'ın Geleceğini Birlikte İnşa Edeceğiz
Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Nazırlı, Elazığ'ın Geleceğini Birlikte İnşa Edeceğiz

Bakmadan Geçme